Selfservices

SelfServices biedt een webportal en mobiele APP’s waarmee eenvoudig nieuwe cliënten en aansluitingen kunnen worden aangemaakt en bestaande instellingen kunnen worden bekeken en aangepast. In de x-Admin van het Self Services webportaal kunt u verzoeken indienen of vragen stellen. Voor vragen kunt u ook terecht bij uw installateur of onze klantenservice.

Selfservices

Het x-Admin Web portaal geeft u de mogelijkheid om eenvoudig uw dienstverlening in te richten. In het aanmaakproces doorloopt u een keuzemenu en richt u het portaal geheel naar uw wensen in. Zo registreert u bijvoorbeeld de gewenste producten en de contactpersonen. U ontvangt ter bevestiging een contract met de daarin door u aangegeven wensen.

Gebruikers app

De ‘Mijn Trigion’ App,  beschikbaar voor IOS en Android, is speciaal ontwikkeld voor eindgebruikers. Men kan bijvoorbeeld onterechte alarmen annuleren, vakantieperiodes aan contactpersonen koppelen of overwerk muteren.

Installateurs app

Voor de monteur is de ‘Trigion Pro’ App beschikbaar voor IOS en Android. Deze App helpt de monteur bij zijn werkzaamheden. Zo kunnen delen of de hele installatie in test worden geplaatst. Met de ‘Looptest’ heeft de monteur inzicht in welke detectors nog moeten worden gecontroleerd.